Ihana kummityttö vietti jo 2-vuotissynttäreitä ja lahjaksi ompelin joustofroteisen tunikan. Olipas taas vaikeaa arvioida oikeaa kokoa, kun ei pääse sovittamaan. Äidin tiedän tykkäävän kaikesta vanhasta ja retrosta, joten väritykseen koitin hakea tyttömäisen vaaleanpunaisen rinnalle sellaista retrohtavaa henkeä. Ensimmäistä kertaa tein kanttaukset joustiksesta ja tykkään tosi paljon, vaikka homma olikin hieman hankalampaa. Kiva siitä tuli, juuri oikean mallinen ja saajakin (tai ainakin saajan äiti) oli tyytyväinen.

IMG_6273-normal.jpg

Kaava Muokattu Beagle Boy OB 4/13 98cm

Kangas Apinapuu Majapuu, yksivärinen Kangas-Peikko

 

Päivänsankarilla oli muuten päällään tämä aikaisemmin 1,5-vuotislahjaksi tekemäni liivimekko, joka oli nyt aivan sopiva. Onpa aina yhtä ihana nähdä kättensä töitä käytössä! :)

 

IMG_5125-normal.jpg

IMG_5127-normal.jpg

Kangas ja napit Kangas-Peikko

 

Omalle neidille tein tunikan ihanasta kettu-kankaasta, joka näyttää kyllä vaatteena erilaiselta kuin olin kuvitellut, jotenkin retrommaltakin. Helmaan kokeilin kanttausta ja se tuokin paitaan mukavasti ryhtiä ja vie yöpaitafiilistä. Lopultakin alkaa löytyä se täydellinen tunikan malli, johon on koko ajan pyritty! 

IMG_6275-normal.jpg

Kaava muokattu Princess-tunika OB 4/12 110cm

Kangas Kangas-Peikko