Sekalainen kokoelma viime vuoden lopulla valmistuneita tulee tässä:

IMG_6376-normal.jpg

Pikkusisko on pahasti jäänyt taka-alalle ompelusten suhteen, hällä kun on kaapit täynnä isosiskon vaatetta, eikä siis ole "pakko" saada uusia. Nyt kuitenkin tuli halu saada myös pienemmän päälle jotakin omatekoista, joten ensimmäiseksi ompelin norsujoustiksen lopusta kaavan ja koon suhteen koekappaleen. Pään- ja kädenteihin treenasin vielä froteella kanttaamista, mutta tuolla kainaloissa ovat kyllä vähän liian paksut. Jälleen kerran sitä tuli "vauva" kuviteltua todellista pienemmäksi, sillä "liivimekosta" tulikin lähinnä hihaton paita. :) No, mutta tästä on hyvä jatkaa..

 

IMG_6370-normal.jpg

Kaava OB 6/10 Let It Be 116cm

P:n kanssa ihastuttiin molemmat samaan kankaaseen ja alennusmyynnistä (en yhtään enää muista mistä) sitä oli pätkä tilattava. Ihanista etanoista koteineen tehtiin kerrankin ihan peruspaita ja kaava osottautuikin täydelliseksi ihan ilman muokkauksia, loistavaa!

 

IMG_6373-normal.jpgIMG_6375-normal.jpg

Kaava Mekkotehtaan Riine 110/116cm

Kangas Eurokankaan palalaari

Syksyllä oli taas kerhossa kuvaus ja tällä kertaa oli päälle saatava jotakin itsetehtyä. Tämä oli hyvä syy tehdä vaihtelun vuoksi välillä joustamattomasta kankaasta kunnon mekkoa ja kaavaksi valikoitui ihana Riine pitkähihaisena. Kaiken tuskailun ja kaventelun jälkeen päädyin pussittamaan hihat ja helman kuminauhakujilla ja mekko valmistui kuin valmistuikin kuvausta edeltävänä iltana. Loppujenlopuksi tuli ihan kiva, ei liian juhlava, mutta ei ihan arkinenkaan. Tällä mekolla juhlittiin myös neidin omat 4-vuotissynttärit.

IMG_6167-normal.jpg

Kaava SK 1/09 110cm

Kangas Jättirätti

Legginssejä on P:lle valmistunut useammatkin, mutta vain näistä sydämellisistä on tullut napsaistua kuva, joten lätkäistäänpä nyt sekin tähän lopuksi. Pieneksi alkaa jäädä jo tämäkin luottokaava, niin ne lapset vaan kasvaa.. :)